Huolto

Huoltoa hintatakuulla

Autotalo Ripatin Lappeenrannan huoltokorjaamo on valtuutettu merkkihuolto. Meiltä saat huoltoa, jolla on takuulla hintatakuu. Merkkikohtaisesti koulutetut mekaanikkomme huoltavat Kia, Peugeot, Mazda, Nissan, Opel, Citroën, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu ja Subaru merkkiset autot.

Meillä Ripatilla löytyy tietenkin myös varaosat, lisävarusteet sekä rengaspalvelut. Kaikilla meidän mekaanikoilla on ajantasainen koulutus autonvalmistajien vaatimusten mukaisesti, ja meillä on käytössä kaikki vaaditut erikoistyökalut ja -laitteet. Huollon lisäksi hoidamme myös kaikkien edustamiemme automerkkien takuuasiat.

Voit siis huoletta huoltaa autosi meillä, sillä huollamme ja korjaamme vankalla asiantuntemuksella myös muut merkit. Näistä saat kätevimmin lisätietoa meidän huoltoneuvojiltamme!

Tiesitkö? Meidän kaikki palvelut, eli huollot, varaosat ja lisävarusteet kerryttävät asiakasomistajille S-Bonusta. Sehän on kuin laittaisi rahaa pankkiin!

Huoltopalvelumme

Valitse asiantunteva merkkihuolto

Ripatilta saat merkkihuoltoa merkeille: Kia, Nissan, Peugeot, Opel, Citroën, Mazda, Mitsubishi, Suzuki ja Subaru.

Varaa huolto

Varaa autollesi huolto kätevästi netissä. Näet varauspalvelustamme suoraan vapaat ajat sekä autosi huollon hinta-arvion. Muistathan, että meillä kerrytät autosi huollosta S-Bonusta?

Rengaspalvelu

Varaa aika renkaiden vaihtoon kätevästi verkkopalvelumme kautta. Autotalo Ripatti myy mm. Continental, Goodyear, GT Radial ja Viking renkaita ja meiltä löytyy tietenkin myös rengashotelli kausisäilytystä varten. S-Etukorttia vilauttamalla saat bonusta renkaiden hankinnasta sekä renkaanvaihdosta. 

Vauriokorjaamo

Koulutetut korimekaanikkomme tekevät korikorjaukset nykyaikaisilla laitteilla ja työkaluilla. Opastamme aina asiakkaitamme vahinkoilmoituksen tekemisessä ja hoidamme sen jälkeen yhteydenpidon vakuutusyhtiöön ja laskutuksen. Korjauksen ajaksi järjestämme sinulle sijaisauton. Tiesitkö? Omavastuuosuudesta saat S-Etukortilla Bonusta. 

 

Varaosat ja varusteet

Autotalo Ripatti tarjoaa monipuolisesti varaosia eri automalleihin. Varaosiin ja varusteisiin liittyen voit aina ottaa yhteyttä meihin lomakkeella tai soittamalla suoraan asiantuntevalle varaosamyyjällemme. Ja meillä asiakasomistajat kerryttävät varaosista ja varusteista S-Bonusta!

 

Eurorepar monimerkkihuolto

Monimerkkihuolto huoltaa Lappeenrannassa nyt kaikki merkit

Huoltoluotto

Olemme halunneet tehdä maksamisesta helppoa! Meillä voitkin aina maksaa huollon, korjauksen, varaosat ja renkaat myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä.

Tutustu huoltoluottoon

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.