Huolto

Autotalo Ripatin huoltokorjaamossa on valtuutettu merkkihuolto Peugeot-, Mazda-, Nissan-, Citroën-, Suzuki-, Isuzu-, Subaru-, Saab-, Dodge- , Chrysler- ja Jeep-autoille. Auto-Eekoo Lappeenrannassa sijaitsee Kia ja Mitsubishi merkkihuolto. Molemmissa Lappeenrannan myymälöissämme on myös autokatsastus, varaosa, lisävaruste ja rengaspalvelut. Auto-Eekoo Imatran huollossa palvelemme Nissan-, Peugeot-, Mazda-, ja Saab-merkkejä. Mekaanikkomme ovat koulutettuja autonvalmistajan vaatimusten mukaisesti, ja käytössämme ovat kaikki vaaditut erikoistyökalut ja -laitteet. Hoidamme myös kaikkien edustamiemme automerkkien takuuasiat.

Huollamme ja korjaamme myös muut merkit. Kysy lisää huoltoneuvojiltamme!

Huollot, varaosat, lisävarusteet sekä katsastuspalvelut kerryttävät asiakasomistajille S-Bonusta.

Huoltopalvelumme

Eekoon autokaupoilta löydät kattavat huollon palvelut, kätevästi saman katon alta. 

Varaa huolto

Varaa autollesi huolto kätevästi netissä. Näet varauspalvelustamme suoraan vapaat ajat sekä autosi huollon hinta-arvion 

Rengaspalvelu

Varaa aika renkaiden vaihtoon kätevästi verkkopalvelumme kautta. Autotalo Ripatti myy Continental renkaita ja meiltä löytyy myös rengashotelli kausisäilytystä varten. S-Etukortilla saat bonusta renkaiden hankinnasta sekä renkaanvaihdosta. 

Vauriokorjaamo

Koulutetut korimekaanikkomme tekevät korikorjaukset nykyaikaisilla laitteilla ja työkaluilla. Opastamme asiakkaitamme vahinkoilmoituksen tekemisessä ja hoidamme sen jälkeen yhteydenpidon vakuutusyhtiöön ja laskutuksen. Järjestämme sijaisauton korjauksen ajaksi. Omavastuuosuudesta saa S-Etukortilla Bonusta. 

Varaosat ja varusteet

Tarjoamme varaosia monipuolisesti eri automalleihin. Voit ottaa yhteyttä lomakkeella tai soittamalla varaosamyyjällemme. 

 

Katsastus

Varaa katsastusaika autollesi kätevästi varauskalenterilla. Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 010 7621 620

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.