Huolto

Autotalo Ripatin Lappeenrannan huoltokorjaamossa on valtuutettu merkkihuolto Peugeot-, Mazda-, Nissan-, Citroën-, Suzuki-, Isuzu-, Subaru-, Saab-, Dodge- , Chrysler- ja Jeep-autoille. Auto-Eekoo Lappeenrannassa sijaitsee Kia ja Mitsubishi merkkihuolto. Molemmissa Lappeenrannan myymälöissämme on myös autokatsastus, varaosa, lisävaruste ja rengaspalvelut. Mekaanikkomme ovat koulutettuja autonvalmistajan vaatimusten mukaisesti, ja käytössämme ovat kaikki vaaditut erikoistyökalut ja -laitteet. Hoidamme myös kaikkien edustamiemme automerkkien takuuasiat.

Huollamme ja korjaamme myös muut merkit. Kysy lisää huoltoneuvojiltamme!

Huollot, varaosat, lisävarusteet sekä katsastuspalvelut kerryttävät asiakasomistajille S-Bonusta.

Huoltopalvelumme

Eekoon autokaupoilta löydät kattavat huollon palvelut, kätevästi saman katon alta. 

Varaa huolto

Varaa autollesi huolto kätevästi netissä. Näet varauspalvelustamme suoraan vapaat ajat sekä autosi huollon hinta-arvion 

Rengaspalvelu

Varaa aika renkaiden vaihtoon kätevästi verkkopalvelumme kautta. Autotalo Ripatti myy Continental renkaita ja meiltä löytyy myös rengashotelli kausisäilytystä varten. S-Etukortilla saat bonusta renkaiden hankinnasta sekä renkaanvaihdosta. 

Vauriokorjaamo

Koulutetut korimekaanikkomme tekevät korikorjaukset nykyaikaisilla laitteilla ja työkaluilla. Opastamme asiakkaitamme vahinkoilmoituksen tekemisessä ja hoidamme sen jälkeen yhteydenpidon vakuutusyhtiöön ja laskutuksen. Järjestämme sijaisauton korjauksen ajaksi. Omavastuuosuudesta saa S-Etukortilla Bonusta. 

Varaosat ja varusteet

Tarjoamme varaosia monipuolisesti eri automalleihin. Voit ottaa yhteyttä lomakkeella tai soittamalla varaosamyyjällemme. 

 

Eurorepar monimerkkihuolto

Monimerkkihuolto huoltaa Lappeenrannassa nyt kaikki merkit

Huoltoluotto

Haluamme tehdä maksamisesta helppoa! Meillä Eekoon autokaupoilla voit maksaa huollon, korjauksen, varaosat ja renkaat myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.