Huoltoluotto

Haluamme tehdä maksamisesta helppoa! Meillä Eekoon autokaupoilla voit maksaa huollon, korjauksen, varaosat ja renkaat myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Huoltotilin avaaminen on helppoa. Lähetä tekstiviesti EEKOO maksutta numeroon 18311 niin saat tekstiviestinä linkin huoltotilin avaamista varten. Tilin avaaminen on täysin veloituksetonta.

Eekoo huoltotilillä saat aina 30-60 päivää maksuaikaa ilman mitään korkoa tai kuluja. Nyt kevätkampanjan aikana 1.4.-31.5. tehtyihin ostoihin tulee lasku vasta elokuussa.

Jos haluat jakaa laskun saapuessa sen eriin, saat siihen peräti 12kk korotonta maksuaikaa. Maksat esimerkiksi 12kk maksuajalta vain erälaskun käsittelymaksun 3,90€/kk.

Maksettuaso tilisaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.  

 

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 6 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

•    Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
•    Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
•    Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista
 

Voit sulkea jo olemassa olevan tilisi ottamalla yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun.

Täytä hakemus

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
Voit hakea rahoituksen myös kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti EEKOO numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).