Kaisa Mäkäräinen yhteistyöhön Eekoon autokauppojen kanssa

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen kurvailee kotimaan leireillä sekä kilpailumatkoilla uudella Peugeot 3008 mallilla, joka on hankittu S-Drive sopimuksella Autotalo Ripatilta. 

”Kiireisen arjen vuoksi autoasioissa erityisen tärkeää minulle on että asiat hoituvat mahdollisimman sujuvasti eikä minun tarvitse huolehtia kuin kuukausimaksusta” sanoo Mäkäräinen. 

 

Kaisa Mäkäräinen tullaan näkemään Peugeotin, S-Driven sekä Eekoon autokauppojen yhteistyökasvona kaudella 2018-2019. 

"Kaisa Mäkäräisen saaminen brändilähettilääksi autokaupallemme on iso asia ja tuo meille mahdollisuuden tavoittaa uutta asiakaskuntaa. Tämän yhteistyön avulla tuomme tuotteemme ja palvelumme entistäkin laajemman asiakaskunnan tietoon" 
Jari Heiskanen, Etelä-Karjalan Osuuskaupan autokaupan toimialajohtaja.


S-Drive on riskitön autoilusopimus johon kuuluu haluamasi auto sinulle sopivalla ajokilometrimäärillä, huollot, korjaukset, sijaisautopalvelu sekä renkaiden vaihdot säilytyksineen. Lisäksi takaamme auton hinnan sopimuskauden päättyessä. Maksat siis vain kiinteää kuukausierää joka on helppo budjetoida kuukausittaisiin menoihin soveltuvaksi. Nykyisen auton hinnan maksamme pankkitilillesi käyttöpääomaksi. Lue lisää