Ajankohtaisia asioita Eekoon autokaupoilla

27.4.2020

Hyvä asiakkaamme. Kevät on täällä ja autoon tehtävät keväthuollot ovat jälleen ajankohtaisia. Renkaanvaihtoaika on myös viimeistään nyt käsillä. Voit huoletta luottaa kaikki huollon asiat ammattilaistemme käsiin. Suojaamme autosi ohjauspyörän, vaihteenvalitsimen ja käsijarrukahvan. Huollon jälkeen pyyhimme vielä kosketuspinnat desinfioivalla liuoksella. Riskiryhmään kuuluvat voivat lisäksi hyödyntää Autotalo Ripatin aamutuntia klo 7.00 alkaen omiin huollon asioihinsa. Kaikista huollon ostoksista saat S-Bonusta.

Automyynnin puolella kannattaa hyödyntää nyt mahtavat kevään tarjoukset. S-Drive leasing on erittäin suosittu, riskitön tapa hankkia auto määräajaksi ja maksat vain auton käytöstä kiinteää kuukausihintaa. S-Drive hinta sisältää aina myös auton huollot ja renkaiden vaihdot säilytyksineen. S-Drive kaupoissa ostamme nykyisen autosi ja saat siitä pääoman välittömästi tilillesi.

Rahoituskorot ovat erittäin matalalla tasolla ja jokaiseen kauppaan saat nyt mahtavia varuste-etuja. Kysy tarjousta myyjiltämme.

31.3.2020

Keskitämme lauantaipäivien osalta automyynnin toiminnot toistaiseksi Autotalo Ripatin toimipisteeseen, jossa palvelemme lauantaisin klo 10-14. Arkipäivien palveluajat automyynnissä ovat Lappeenrannassa ennallaan. Suosittelemme edelleen ajan varaamista ennakkoon kun olet tulossa autokaupoille. Olemme viime viikkojen aikana toteuttaneet etäpalveluita automyynnissä ja ne toimivat sujuvasti.  https://autoripatti.fi/yhteystiedot

Imatran automyynnissä palvelemme toistaiseksi ajanvarauksella 1.4. alkaen. Eli Imatran pisteelle automyynnin tapaamiset, neuvottelut, koeajot, kaupanteot tai autojen luovutukset vain ajanvarauksella. Soita Jyrki Kaljuselle 0400630691 tai sähköpostitse jyrki.kaljunen@sok.fi

Huoltopalveluiden osalta palveluaikamme säilyvät ennallaan. Jatkamme ensiviikolla myös huollon aamutuntia klo 7.00-8.00 Autotalo Ripatilla Lappeenrannassa korona riskiryhmään kuuluville.   

 

25.3.2020 

Kevät tulee kohisten ja mm. renkaidenvaihtoaika on nyt käsillä. Myymälämme ovat avoinna normaalisti mutta huollon ajanvarauksia otamme nyt mieluiten puhelimitse, sähköpostitse (ripattihuolto@sok.fi) tai vaikkapa facebook viestein. Automyynnin puolella suosittelemme myös varaamaan ajan, jotta saatte parempaa, yksilöllistä palvelua, sekä säästätte omaa aikaanne. Näin toimimalla vältymme myös tässä hetkessä tarpeettomilta kontakteilta myymälässä. https://autoripatti.fi/yhteystiedot  

Avaamme maanantaina 30.3. alkaen huollon aamutunnin korona viruksen riskiryhmiin kuuluville. Avaamme siis huollon jo klo 7.00 eli tunnin normaalia aikaisemmin. Muista siis varatessasi mainita asiasta jos kuulut riskiryhmään ja haluat asioida ennen muita asiakkaita. Tämän tarjoamme teidän parhaaksenne. Palveluna ja mahdollisuutena.

Jos tunnet olosi terveeksi voit asioida meillä normaalisti. Huolehdimme nyt käsihygieniasta, turvaväleistä ja pintojen puhdistuksista tehostetusti. Yskimme ja aivastamme oikein jos sellainen tarve yllättää. Olemme laittaneet näitä samoja ohjeita esille myymälään kaikkien nähtäville. Haluamme että työntekijöillämme sekä kaikilla asiakkaillamme on mahdollisuus turvalliseen asioiden hoitoon. Pidetään nämä hyvät ohjeet mielessä.

Rakennamme uutta. Kaakkoiskaarella sijaitsevan S-Market Myllykeskuksen remontti etenee ja saamme autokaupalle kauppakeskuksesta uutta liiketilaa. Avaamme valmistuviin tiloihin heinäkuussa Auto-Eekoo Lappeenrannan pisteen KIA ja Mitsubishi myynti- ja huoltopalvelut. Katsastajankadulla sijaitseva automyymälä sulkee ovensa kesäkuun lopussa ja toiminnot siirtyvät Myllykeskuksen kauppakeskusympäristöön. Odotamme mielenkiinnolla kauppakeskuksen asiakasliikenteen synergiaetuja ja uskomme myös että kun palvelut ovat siellä missä ihmisetkin, niin onnistumme tuottamaan hyvää asiakaskokemusta.    

 

17.3.2020 

Vallitsevan tilanteen johdosta siirrämme tämän viikon torstailta 19.3. KIA pistokeladattavien hybridien tutustumisillan tuonnemmaksi. Ilmoitamme uuden päivämäärän myöhemmin. Muilta osin palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa.  

Jos tunnet olosi terveeksi voit asioida meillä normaalisti. Kädet on hyvä pestä ennen asiointia ja myös sen jälkeen. Kaikista kolmesta autotalostamme löytyy käsienpesupaikka sekä käsidesiä. Olemme tehostaneet kiinteistön siivousta kosketuspintojen osalta ja olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme toimimaan suositusten mukaisesti.

Tavoitat meidän myös sähköisesti. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka facebookin viestisovelluksen kautta. mm. autokaupan voit tehdä kanssamme etänä ja toimitamme halutessasi auton kotipihaasi. Autosi huollon tai korjauksen voit varata myös verkossa.

Tiedotamme tarvittaessa lisää tilanteen edetessä.

 

Juha Punkkinen

Autokaupan toimialajohtaja

Ota yhteyttä

Haluan

Tällä lomakkeella voit varata koeajon, varata huollon, pyytää meiltä tarjouksen autosta jonka haluat myydä, antaa palautetta tai ottaa yhteyttä muuten.