Peugeot 3008 ja 5008

Löydätkö tänä kesänä Suomen savannilta leijonan?

Kesän parhaisiin hetkiin vie Peugeot 3008 ja 5008 SUV -mallimme. Voit ajaa sinne, missä olet aina halunnut käydä. Turvallisesti. Herätä sisäinen seikkailijasi ja tartu nyt Motion -mallistoon, valittavanasi ovat suositut Active ja Allure varustetasot.

 

PEUGEOT 3008 MOTION MALLISTO

NYT ALKAEN 30 389 €

3008 MOTION ACTIVE PURETECH 130 EAT8

Active -vakiovarustelun lisäksi Motion -malleissa on pysäköintitutka edessä ja kätevä Mirror Screen -toiminto älypuhelin ohjaamiseen kosketusnäytöllä.
Etusi jopa 2 000 €. Autoja rajoitettu erä.

3008 MOTION ALLURE PURETECH 130 EAT8

Kattavan Allure -vakiovarustelun lisäksi Motion -malleissa on avaimeton lukitus, sähkötöiminen takaluukku hands free -toiminnolla, sähkösäätöinen kuljettajan istuin muistilla, etumatkustajan istuimen sähkötoiminen ristiselän tuen ja istuinosan kallistuksen säätö sekä molempien etuistuimien säädettävä istuinosan pituus.
Etusi jopa 2700€. Autoja rajoitettu erä.

PEUGEOT 5008 MOTION MALLISTO

NYT ALKAEN 31 986 €

5008 MOTION ACTIVE PURETECH 130 EAT8

Active -vakiovarustelun lisäksi Motion -malleissa on pysäköintitutka edessä ja kätevä Mirror Screen -toiminto älypuhelin ohjaamiseen kosketusnäytöllä.
Etusi jopa 2 000 €. Autoja rajoitettu erä.

5008 MOTION ALLURE PURETECH 130 EAT8

Kattavan Allure -vakiovarustelun lisäksi Motion -malleissa on avaimeton lukitus, sähkötöiminen takaluukku hands free -toiminnolla, sähkösäätöinen kuljettajan istuin muistilla, etumatkustajan istuimen sähkötoiminen ristiselän tuen ja istuinosan kallistuksen säätö sekä molempien etuistuimien säädettävä istuinosan pituus, lisäksi takaovien aurinkosuojaverhot ja takamatkustajien lentokonepöydät.
Etusi jopa 2 700 €. Autoja rajoitettu erä.

Peugeot SmartDrive -autovakuutus 39 €/kk

Hyödynnä myös 6 kk lyhennysvapaa*


Joustava Peugeot Rahoitus tarjoaa huolettomuutta sinun ja uuden autosi yhteiselle taipaleelle.
Et tarvitse käsirahaa ja tarvittaessa voit ottaa 6 kuukautta lyhennysvapaata. Voit valita elämäntilanteesi mukaan, hyödynnätkö lyhennysvapaan heti tai myöhemmin.

Ota yhteyttä

Haluan

Tällä lomakkeella voit varata koeajon, varata huollon, pyytää meiltä tarjouksen autosta jonka haluat myydä, antaa palautetta tai ottaa yhteyttä muuten.