Nissan

Autotalo Ripatti on tänä päivänä koko Euroopan vanhin yhtäjaksoisesti toiminut Nissan -myyjä. Pitkä historia merkin parissa on ollut omiaan luomaan luottamusta, osaamista ja todella pitkiä asiakassuhteita, joista olemme äärimmäisen otettuja. Meiltä löydät Nissan crossoverit, sähköautot, hyötyajoneuvot sekä huoltopalvelut ja varaosat. Tervetuloa meille Ripatille tutustumaan laajaan mallistoon sekä tietysti kansansuosikkiin Nissan Qashqaihin!

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme.

SIJAISAUTO VELOITUKSETTA

Nissan – Asiakaslupaus – sijaisauto veloituksetta

Me lupaamme pitää sinut, You+Nissan-jäsen, tien päällä, myös autosi määräaikaishuollon tai korjauksen aikana. Kun varaat ajan määräaikaishuoltoon tai korjaukseen sekä sijaisauton etukäteen, annamme käyttöösi sijaisauton tai tarjoamme vaihtoehtoisen kuljetusratkaisun huollon ajaksi ilman erillistä veloitusta.

ILMAINEN WI-FI ASIAKASTILOISSA

Nissan – Asiakaslupaus – Ilmainen WiFI

Me lupaamme pitää sinut yhteydessä maailmaan.Meille on tärkeää palvella sinua hyvin aina kun käyt Nissan-jälleenmyyjällä. Toivomme, että viihdyt luonamme ja siksi käytössäsi on myös ilmainen Wi-Fi.

NISSAN ASSISTANCE -TIEPALVELU

Nissan – Asiakaslupaus – Jatkuva Nissan Assistance -tiepalvelu

Me lupaamme pitää sinut tien päällä 24/7, vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi. Tarjoamme sinulle ympärivuorokautisen tiepalvelun riippumatta Nissanisi iästä, aina vuoden ajaksi siitä eteenpäin, kun huollatat autosi valtuutetussa Nissan-huollossa.

AUTON NISSAN+ TARKASTUS VELOITUKSETTA

Nissan – Asiakaslupaus – Nissan+ Tarkastus veloituksetta

Me lupaamme tehdä autollesi Nissan+ tarkastuksen ilman erillistä veloitusta, kun tuot autosi määräaikaishuoltoon, Nissan hyötyhuoltoon tai korjaukseen. Lisäksi saat kustannusarvion ennen työn aloittamista, jotta tiedät mitä autollesi tehdään ja kuinka paljon se tulee maksamaan.

 

Pyydä tarjous

Haluatko tietää lisää Nissanista? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 20 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.