Huoltojohtaja

Autotalo Ripatti Lappeenrannassa ja Auto-Eekoo Imatralla edustavat Nissan-, Peugeot-, Mazda-, Suzuki-, Subaru- ja Isuzu -tuotemerkkejä ja toimivat merkkien valtuutettuna huoltokorjaamona. Lisäksi edustamiamme huollon merkkejä ovat Hyundai, Saab, Chrysler, Dodge ja Jeep.

Autokauppamme toiminta-ajatus on tuottaa ja tarjota laadukkaat ja kattavat autoalan palvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Huoltojohtaja vastaa jälkimarkkinoinnin myynti-, tehokkuus- ja tulostavoitteiden saavuttamisesta. Hän vastaa myös huollon asiakastyytyväisyydestä ja sen kehittämisestä.

Etsimämme henkilö on energinen ja ulospäinsuuntautunut johtaja, jolla on nykyaikainen ja ajantasainen näkemys asiakaslähtöisestä palveluliiketoiminnasta sekä kova halu sen kehittämisestä yhdessä muun henkilöstön kanssa. Edellytämme kokemusta ja hyviä tuloksia aikaisemmista esimiestehtävistä. Vankka toimialan tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, kilpailukykyisen palkkauksen sekä merkittävät S-ryhmän ja Eekoon henkilöstöedut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa autokaupan toimialajohtaja Jari Heiskanen 050 431 1306 arkisin klo 16-18 välisenä aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus liitteineen viimeistään 27.1. mennessä osoitteeseen jari.heiskanen@sok.fi.

 

Etelä-Karjalan Osuuskauppa – Eekoo – on monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 70 toimipaikassa. Eekoo on alueen suurin palvelualan työnantaja, työllistäen lähes 1000 iloista asiakaspalvelijaa.