Eekoon Ajoneuvo Outlet

Avasimme Imatralle uuden Eekoon Ajoneuvo Outlet myymälän. Myymälästä löydät hyvän valikoiman edullisia käyttöautoja sekä myös käytettyjä autoja suosituimpiin hintaluokkiin. Ajoneuvo Outletin myynnistä vastaa iloinen ja hyväntuulinen pitkän linjan autokauppias Toni Räsänen. Otamme vaihdossa myös muita ajoneuvoja - "Jos se liikkuu, olemme kiinnostuneita"

Auto-Eekoon huoltopalvelut palvelevat samoissa tiloissa kuten ennenkin. Tervetuloa kaupoille Tuomaankuja 8, Imatra. 

Tuomaankuja 8, 55100 Imatra
Näytä kartalla
autotalo.ripatti [at] sok.fi

Automyynti

Ajoneuvo-outlet palvelee Imatralla osoitteessa Tuomaankuja 8, Auto-Eekoo Imatran tiloissa. Valikoimastamme löytyy laaja kirjo käytettyjä ajoneuvoja, edullisin hinnoin. Otamme vaihdossa myös muitakin liikkuvia kulkuvälineitä, kuin autoja, joten tarjoa rohkeasti! Jos se liikkuu, olemme kiinnostuneita. 

Avoinna
Ma-pe
kello 9-17
La
Suljettu
Yhteystiedot
Puh
0505515162

Huoltopalvelu

Autohuoltomme Imatralla. Merkkihuollon palvelut Peugeot, Nissan, Mazda ja Saab merkeille. Teemme myös muiden merkkien huoltoja ja korjauksia. Kysy tarjousta meiltä! Myymme myös Continental, Gislaved ja Viking renkaita sekä lisävarusteita ja varaosia. Kysy tarjous omaan autoosi tai tule käymään. Tervetuloa Auto-Eekoolle Imatralle.

Avoinna
Ma-pe
kello 8-16
Yhteystiedot
Puh.
0107621670

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Eekoon Ajoneuvo Outlettiin. Täytä tietosi ja kerro asiasi niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Kiitos!